Massages

Meer dan 9 jaar gecombineerde ervaring en expertise

MASTER'S BLEND

Dit is een "cocktail" waarbij de sterke punten van de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden tot een unieke belevenis. Door de jarenlange ervaring slaagt Tomas erin de gevoeligheden van de klant te herkennen en de massage te personaliseren met als gevolg een optimaal welbevinden.

ONTSPANNEDE MASSAGE

Bij ZENS@TION kan u terecht voor ontspannende massages die u naar de zevende hemel brengen. Zeker na een lastige stresserende werkweek zijn de gouden handen van onze masseur the place to be voor uw lichaam. Achteraf voelt u zich als herboren. 


De volgende massagetechnieken kunnen hier toegepast worden:

  • Ayurvedische massage
  • Koreaanse massage 
  • Thaise massage
  • Chinese hoofd/nek/schouder
  • Hotstone massage
  • Zweedse massage
  • Abhayanga massage (andere vorm van ayurvedische massage)

SPORT MASSAGE

Als sporter zijn uw spieren uw grootste goed, en dus is het belangrijk om er perfect zorg voor te dragen. Daarom is een sportmassage op tijd een must.


Een sportmassage verloopt met diepe strijkages en knedingen, waarbij men toegang krijgt tot de diepere spierlagen. Als gevolg van deze intense massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Ook worden de spierknopen en verwevingen losgemaakt. Hierdoor komen de spieren in een totaal ontspannen toestand terecht. Ook niet-sportievelingen kunnen hier trouwens energie en verlichting uit halen. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van medische tape.


MASSAGETECHNIEKEN

AYURVEDISCHE MASSAGE

Ayurveda is de Hindoeïstische gezondheidsleer die geïnspireerd is op het holisme waarbij lichaam en geest als één geheel worden bekeken. Deze massage die uitgevoerd wordt met heerlijk geurende kruidenolie, is dan ook een ervaring voor uw totale lichaam. 


Zowel het hoofd, de buik en het gezicht worden verwend. De energiekanalen (meridianen) en energiepunten (chakra's) worden gestimuleerd door middel van de zachte 'touch' van uw masseur. Ook het reinigende effect mag niet onderschat worden. Deze ervaring brengt lichaam en geest in evenwicht.

HOT STONE MASSAGE

Hot stone massage is precies wat de naam zegt: een massage met heerlijk warme stenen. Er wordt meer bepaald gebruik gemaakt van de specifieke basaltstenen. Deze worden heerlijk verwarmd tot 45 à 55 graden celsius.


Nadat ze op uw lichaam gelegd zijn, wordt zowel met de stenen gewerkt als met de handen, in combinatie met warme olie.

ZWEEDSE MASSAGE

Zweedse massage is een stevige, maar rustgevende massage. Hierbij worden de bloed- en lymfecirculatie geoptimaliseerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarenboven worden de spieren losgemaakt en worden vermoeide en gespannen spieren verlicht.


Hierdoor is een Zweedse massage als één van de relaxerende massages ideaal na het sporten of bij overbelaste spieren.

THAÏSE MASSAGE

Dit is een relaxerende massage van de voeten en de onderbenen. Na een ontspannend voetbad start de massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van reflexzones en volgen verschillende technieken elkaar snel op.


Ideaal om vermoeidheid in de benen aan te pakken en het energiepeil te verhogen.

KOREAANSE MASSAGE

In Korea is deze verwikkende massagevorm een onderdeel van het dagelijks leven. Het gaat hier om een intense en dynamische vorm van masseren, door middel van vibraties, wiegen, schudden en het mobiliseren van rug, ledematen en bekken.


De spieren en gewrichten worden op die manier losgemaakt, versoepeld en geactiveerd. Het resultaat: een betere doorbloeding, en dus ook een betere afvoer van de afvalstoffen. Deze massage kan bovendien gegeven worden met uw kledij aan.

DEEP TISSUE MASSAGE

Behandeling van sporters vraagt om een adequate en speciale massagevormen. Dankzij frictietechnieken en diepte-effleurages zorgt Tomas er voor dat u als sporter uw spieren achteraf maximaal kan benutten, en dat uw spierknopen en verwevingen losgemaakt zijn.


Deze intense massage kan afgewisseld worden met zachte behandelingen om de weefsels rust te gunnen.